diumenge, 12 de gener de 2014

12.- VOLAR EN GLOBUS ES UNA EXPERIÈNCIA INOBLIDABLE
Volar amb globus es una experiència inoblidable.
 
He volat dos cops, el primer ja fa molts anys a la Plana de Vic i el segon fa uns mesos al Parc Natural de La Garrotxa i us puc assegurar que es una experiència que cal viure.
Son un cúmuls de sensacions difícils d’explicar les que es viuen. Des del primer moment en que es va inflant els globus ja veus que viuràs una aventura emocionant. Desprès quan hi puges i el globus es va enlairant quedant suspès i sentint l’aire a la cara…ja te’n vas adonant que ja no hi ha volta enrere.

La primera vegada el cel era molt clar i el vent just per enlairar-nos i deixar-nos portar, però la segona vegada, hi havia una boira espectacular que no es veia cap dels volcans que teníem a sota, però desprès quan el globus es va enlairar per damunt de la boira, es veu un espectacle difícil d’explicar. Només hi ha els núvols, el globus i tu… sembla que de cop hagis pujat cap el cel.

A més de l’experiència, allà a dalt vàrem brindar amb cava de Sant Sadurní d’Anoia mentre degustàvem una coca de llardons d’Olot… Ni us explico el cúmul de sensacions que es viuen, sense cap tipus de por, molt ben dirigits per persones joves però molt expertes i aixó ho demostren quan han d’aterrar, que ho fan milimetricament on estava previst.

Per acabar-ho “comme il faut”, al baixar, es fa un esmorzar de pagès amb embotits, pa amb tomàquet i mongetes de Santa Pau que es posa al cos de meravella, tema a destacar com també l’amabilitat i professionalitat de totes les persones que fan possible que sentis l’aventura d’una forma molt especial i que la recordis per sempre mes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...