dimecres, 29 de gener de 2014

15.- RECORREGUT PEL BARRI GÒTIC DE BARCELONA

 Esglèsia de Santa Maria del Mar
 Museu d'Història de la ciutat de Barcelona
 Esglèsia de Sant Felip Neri
 Catedral de la Santa Creu
Museu d'història de Barcelona

Fa pocs dies, vaig tenir l’oportunitat de poder passejar tranquil·lament de la mà d’una experta i al costat d’uns ex companys de feina, pel Barri Gòtic de Barcelona i poder admirar i conèixer molt més a fons i d’aprop, aquells racons que sovint ens passen desapercebuts i que amb la calma del passeig es poden gaudir molt més intensament.

El passeig va ser per la Plaça Sant Jaume, Palau de la Generalitat, Casa de la Ciutat, la Plaça del Rei, el Call, el Barri Jueu, la Catedral de la Santa Creu, un dels màxims exponents del gòtic de Barcelona, les muralles romanes, el Mercat de Santa Caterina, L’Església de Santa Maria del Mar, Museu Picasso, el Museu d’Història de Barcelona, la Pía Almoina, el Palau del Bisbe…. I caminar pels carrers estrets que tanta historia s’hi ha escrit. Els petits comerços, donen una personalitat molt pòpia al Barri que no envelleix tot i el pas del temps, sinó tot el contrari, les diferents remodelacions que ha tingut, l’hi han donat molta més vida.

Us aconsello una passejada i perdre’s per aquells fantàstics indrets i gaudir de tot el que us aporti, que será molt, sens dubte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...