dimecres, 8 de gener de 2014

8.- DIES DE PARTIT AL CAMP NOU


Si agrada el futbol i un/a es del Barça, una tarda de fútbol al Camp Nou no deixa mai indiferent a ningú.

Fa molts anys, recordo que els partits sempre eren a les 5 de la tarda. Dinàvem aviat, enfilàvem l’Ordal amb un Seat 850 i més tard amb un 1430 i desprès de gairebé dues hores de camí arribàvem a la festa del Camp Nou. Teníem les entrades al cap d’amunt del camp, just a dota la gran pancarta de la Penya Barcelonista de Tarragona i Província, amb fred, pluja i vent, però amb molta felicitat s’aguantava tot. Algunes vegades ja hi anavem al matí per veure algún partit de bàsquet al Palau Blau Grana.

Amb el pas del temps i millors entrades a un corner arran de gespa i patint igualment la pluja, teníem els jugadors a tocar i feia molta gràcia veure com es preparaven per xutar a porteria.

Darrerament, ja amb entrades a cobert i desprès de molts i molts anys, concretament 42 anys de sòcia, segueixo amb aquella il·lusió per anar al Camp Nou, tot i que no gaire sovint perquè els fills ja es fan seus els carnets, però anar-hi es una festa, independentment del resultat i aixó fa que tanta fidelitat a uns colors, a un lloc, a un club i a uns jugadors es mereixi ser destacat i amb molt d’orgull. 

Per aixó el motiu d’aquest post.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...