dimarts, 10 de juny de 2014

UNA EXPERIÈNCIA ALTERNATIVA: EL "TUPA, TUPA FEST"

Programa 8 al Dia a 8TV
Col.laboració d'El Gran WYOMING
 Toni Albà amb el Tupa Tupa Fest
Salutacions de KTULU
 Miquel Calçada amb El Tupa Tupa Fest

Quan els integrants i co-organitzadors del festival solidari la Fundació Atròfia Muscular Espinal  FundAME hem varen demanar si podia col.laborar i anar a fer fotos al TUPA TUPA FEST, no m’ho vaig pensar dues vegades.

La meva tasca va ser de les que més m’agraden. Fer fotos del making-of del Festival, es a dir tot el que prèviament han de realitzar els organitzadors el mateix dia de l’acte, que es va celebrar el dissabte dia 7 de juny a les instal·lacions esportives Municipals de Vilafranca del Penedès.

Realment la il·lusió que hi va posar tothom va ser espectacular i el resultat extraordinari amb una assistència de més de 1500 persones per gaudir dels seus grups preferits de rock, hard-core, metal i punk.

Un total de 7 bandes i 9 hores de música amb Boikot i Habeas Corpus com a cap de cartell van resultar un gran reclam i el festival solidari Tupa Tupa Fest ha estat un èxit, superant totes les expectatives.

Els magnífics grups que hi varen actuar varen ser EINA, ETER, CRU, REPLICA, HABEAS CORPUS Oficial, BOIKOT, ESTRAMONI, KOP, KTULU i cal destacar  més de 40 empreses col·laboradores que varen creure en el projecte.

Organitzat per el col·lectiu juvenil musical vilafranquí Col-Mu i la Fundació Atrofia Muscular Espinal, FundAME, s’han destinat tots els beneficis a la investigació de l'atrofia muscular espinal, una malaltia minoritària de les considerades "rares".

L'atròfia muscular espinal (sigles en anglès SMA, Spinal Muscular Atrophy) és una malaltia degenerativa que afecta la medu.la espinal i els nervis i que té com a resultat atròfia i debilitat muscular.

http://www.tupatupafest.com/index.html

Encara es pot col.laborar amb donacions a la FILA 0:

Cta. ES75 2100 0033 1602 0096 0035

#canyaisolidaritat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...