dimarts, 8 de juliol de 2014

19ena. FESTA DEL VI A LA FRESCA DEL CELLER CAN MAJORAL, ALGAIDA, MALLORCA

L’enòleg i president de Petits Cellers, Andreu Oliver presentant els vins
l'Andreu Oliver donant la benvinguda als assistents i presentant l'acte
 L'Actuació dels gaiters
Música clàssica a càrrec del trio de càmera   
Sopar a la fresca

El passat divendres i com cada any, vaig assistir a la magnífica 19ena. Festa del Vi a la Fresca del Celler Can Majoral a Algaida, Mallorca.

Enguany va ser una vetllada amenitzada per música clàssica a càrrec del trio de càmera format per la soprano Irene Gil, el violinista Xavier Pericás i el violoncel·lista Gabriel Fiol, mentre que els vins presentats per l’enòleg i president de Petits Cellers, Andreu Oliver, varen ser el Son Blanc 2013 i els negres Turgent 2009 i el Rioja Bordó.

Aquesta es una festa que m’agrada assistir-hi anualment gairebé expressament ja que tinc la sort de poder veure els preparatius que organitza la mateixa família un parell de dies abans amb molta il·lusió i el mateix dia es molt agradable veure com arriben els convidats, la majoria de gent de la zona i autoritats, però sobre tot el que més crida l’atenció es que cadascú porta una part del sopar i així pots donat tombs per cadascuna de les més de 30 taules i sempre probes un esplèndid menjar típicament mallorquí ben regat amb els magnífics vins del Celler.

Moltes gràcies a la família Oliver de Can Majoral.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...