diumenge, 2 de febrer de 2014

17 EXPOSICIÓ COL.LECTIVA DE "FOTOS DE VINYES DEL PENEDES"


Ahir dissabte dia 1 de febrer va tenir lloc a les Caves Vilarnau d'Espiells a Sant Sadurní d'Anoia una activitat enoturística que va consistir en un taller de poda a càrrec del Sr. Puyo de les pròpies Caves, el qual ens va ensenyar aquesta tècnica a peu de vinya.

A continuació, vàrem realitzar una extensa visita pel Celler i tot seguit, la inauguració d'una petita exposició col.lectiva de 16 imatges de vinyes del Penedès amb el títol "Les quatre estacions" amb fotos meves i de l'Àngelina Llop, les quals podeu observar a les fotos adjuntes.

Son fotos del Penedès en les seves diferents manifestacions de cada estació i nosaltres volem transmetre a través de cadascuna d'elles, l'estimació que sentim per la nostra terra i pel nostre territori.

Tothom qui visiti les caves, les podrà observar i esperem que us agradin.

Per acabar l'activitat del dia, vàrem realitzar una fantàstica calçotada on la perfecte organització del plà "B" per la pluja, va funcionar amb total sincronització i les mes de 35 persones que hi vàrem assistir vàrem gaudir d'un bon cava rosat, d'un bon àpat i d'una extraordinària companyía.

Felicitats a les Caves Vilarnau pel seu extraordinari poder de convocatòria i per fer-nos sentir com a casa.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...