dijous, 17 de juliol de 2014

HE GUANYAT EL TERCER PREMI DE FOTOGRAFIA "ASSOCIACIO CATALANA D'ENOLEGS"

Amb aquesta foto titulada "Vinyes del món" he guanyat el TERCER PREMI del concurs de Fotografia #vinyacadadia organitzat per l'Associació Catalana d'Enolegs a Istagram.
17-7-14

dimecres, 9 de juliol de 2014

dimarts, 8 de juliol de 2014

19ena. FESTA DEL VI A LA FRESCA DEL CELLER CAN MAJORAL, ALGAIDA, MALLORCA

L’enòleg i president de Petits Cellers, Andreu Oliver presentant els vins
l'Andreu Oliver donant la benvinguda als assistents i presentant l'acte
 L'Actuació dels gaiters
Música clàssica a càrrec del trio de càmera   
Sopar a la fresca

El passat divendres i com cada any, vaig assistir a la magnífica 19ena. Festa del Vi a la Fresca del Celler Can Majoral a Algaida, Mallorca.

Enguany va ser una vetllada amenitzada per música clàssica a càrrec del trio de càmera format per la soprano Irene Gil, el violinista Xavier Pericás i el violoncel·lista Gabriel Fiol, mentre que els vins presentats per l’enòleg i president de Petits Cellers, Andreu Oliver, varen ser el Son Blanc 2013 i els negres Turgent 2009 i el Rioja Bordó.

Aquesta es una festa que m’agrada assistir-hi anualment gairebé expressament ja que tinc la sort de poder veure els preparatius que organitza la mateixa família un parell de dies abans amb molta il·lusió i el mateix dia es molt agradable veure com arriben els convidats, la majoria de gent de la zona i autoritats, però sobre tot el que més crida l’atenció es que cadascú porta una part del sopar i així pots donat tombs per cadascuna de les més de 30 taules i sempre probes un esplèndid menjar típicament mallorquí ben regat amb els magnífics vins del Celler.

Moltes gràcies a la família Oliver de Can Majoral.

dilluns, 7 de juliol de 2014

PREMIS CONCURS DE FOTOGRAFIA WIKI LOVES EARTH

Primer Premi Illes Balears
Tercer Premi d'Àmbit Metropolità de Barcelona
 Moment de l'Entrega de Premis al Palau Robert de Barcelona

Amb aquestes dues fotos de les “Terrasses a Banyalbufar a la Serra de Tramuntana de Mallorca” i la dels “Presseguers i vinya a Subirats”, he guanyat el PRIMER PREMI a la millor foto de patrimoni natural de les Illes Balears i el TERCER PREMI D'ÀMBIT METROPOLITÀ DE BARCELONA, del Concurs de Fotografia Wiki Loves Earth (WLE) que és un concurs fotogràfic internacional sobre patrimoni natural, organitzat per Amical Wikimedia.

Aquí hi hà més informació del concurs. http://wikilovesearth.wikimedia.cat/

L’entrega de premis es va dur a terme al Palau Robert de Barcelona, el passat dimecres dia 2 de juliol amb la col.laboració de la Secretaria de Medi Ambient i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...