dimarts, 19 de gener de 2016

ACORD DE COL.LABORACIÓ AMB L'AJUNTAMENT I EL PATRONAT DE TURISME DE SUBIRATSSóc una enamorada de la “Capital de la Vinya” que es el municipi de Subirats, el més gran de l’Alt Penedès amb 56 km quadrats i que té un total de 15 localitats i uns 3000 habitants.

A Subirats es gaudeix tot l’any d’un paisatge extraordinari, de vinya, de bosc, de presseguers, de cases pairals, de romànic, de caves i cellers, de barraques de pedra seca i una panoràmica excepcional des del seu Castell situat a més de 300m.


Les estacions son molt marcades pel seu fantàstic paisatge que cal gaudir-lo intensament, trepitjant el territori, descobrint indrets, recorrent les rutes organitzades i captant fotogràficament les sorpreses amagades que els diferents espais ens ofereixen, a més de conèixer la seva gent.


No us el perdeu perquè el tenim ben a prop i el gaudireu segur.


Per aixó he volgut arribar a un acord de col·laboració amb l’Ajuntament i amb el Patronat de Turisme de Subirats per cedir les meves imatges del Municipi i contribuir en la mesura que sigui possible a difondre indrets que ajudin a conèixer una mica més el territori.

Aquestes imatges en son una petita mostra.

Moment de la signatura de l'acord amb la 
Presidenta del Patronat de Turisme de l'Ajuntament de Subirats, 
la Sra. Àngels Pinyol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...