dilluns, 31 d’octubre de 2016

L'EXPERIÈNCIA DEL REPTE VI10
Ha sigut un any de compartir el repte solidari impulsat per Casa Ametller Origen per crear un vi blanc de xarel.lo de vinyes velles de la seva finca de Mata d’Abelló  de Gelida.


El mes de setembre del 2015, Casa Ametller Origen va convocar un repte entre els seus clients, dels quals 10 persones que no es coneixien de res, serien les encarregades de crear un vi per vendre a les seves botigues i els beneficis del qual anirien a l’Associació Live, contra el càncer de mama.


Vaig tenir la sort de ser una de les 10 persones escollides entre mes de 1500 i el mes de setembre passat vàrem iniciar el “repte”, començant per collir el raïm en un dia de pluja constant.


Desprès el vàrem portar a la premsa fins a obtenir un fantàstic most que aquell mateix dia vàrem poder degustar. Sempre aconsellats pel gran Sommelier  David Escofet.


A partir d’aquí, reunions i més reunions per realitzar totes i cadascuna de les gestions perquè el projecte arribes a bon port, des de la comercialització, l’etiquetatge, les probes d’acidesa, l’embotellatge, l’embalatge, etc.

La majoria de les tasques es varen repartir entre la Masia de Gelida, la Botiga principal de Casa Ametller al Polígon de Sant Pere Molanta, la seva botiga del carrer de Pi i Margall i la botiga del carrer Calvet de Barcelona.


Hem sigut 10 persones vingudes d’arreu, sense cap connexió entre si que ens varem posar en marxa, aportant cadascú les seves experiències per poder fer aquest repte, el qual ja es una realitat i que es va presentar oficialment en societat el passat dijous dia 27 d’octubre al carrer Calvet de Barcelona. La segona presentació, en aquest cas es farà al sopar solidari de l’Associació Live el dia 2 a Barcelona i aquí es on tancarem el cercle.


La meva experiència ha sigut la de col.laborar en tot alló que ha fet falta, però sobre tot fotografiant tot el procés d’aquest primer Repte del Vi10.

El nom del vi, triat entre totes les “ànimes” que l’hem fet possible es  “Per l’amor de 10”


La seva venda es farà a les botigues de Casa Ametller i també on line.

Des d’aquestes ratlles vull agrair a Casa Ametller que m’hagi permés viure aquest any tant fantàstic i conèixer una gent magnífica per una causa solidària.

Les deu ànimes han sigut:

Mª Rosa Ferré que és fotògrafa, al Miquel Bonet, escriptor, la Núria Cruelles, perfumer i sommelier especialitzada en el sector de les fragàncies, l’Ester Acosta i l’Eloi publicistes i bloggers professionals de @lavermutista, la Carme Olivella comercial del món dels vins, Darío Jodar, tècnic enòleg, en Carles Palahí crític i comentarista, la Laia Ventura propietària de Mas Pineda i la Txell Aixendri, actriu i locutora. En David Escofet , actual director de Tasts de l’Acadèmia de Tastavins i Ex-Sommelier del Bulli i del Sant Pau de Carme Ruscalleda ha sigut el coordinador tècnic. PREMSA


El Grup Ametller Origen presenta el Repte Vi10El Grupo Ametller Origen presenta el vino solidario ‘Per l’amor de 10’

Casa Ametllet/notícies

REPTE Vi10 el millor blanc del Penedès

Ticketea

Presentació Repte Vi10

@casaametller_ametllerorigen

 Instagram

Setmanari El Cargol Primera sessió de treball del Repte vi10

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...