dimarts, 19 de gener de 2016

ACORD DE COL.LABORACIÓ AMB L'AJUNTAMENT I EL PATRONAT DE TURISME DE SUBIRATSSóc una enamorada de la “Capital de la Vinya” que es el municipi de Subirats, el més gran de l’Alt Penedès amb 56 km quadrats i que té un total de 15 localitats i uns 3000 habitants.

A Subirats es gaudeix tot l’any d’un paisatge extraordinari, de vinya, de bosc, de presseguers, de cases pairals, de romànic, de caves i cellers, de barraques de pedra seca i una panoràmica excepcional des del seu Castell situat a més de 300m.


Les estacions son molt marcades pel seu fantàstic paisatge que cal gaudir-lo intensament, trepitjant el territori, descobrint indrets, recorrent les rutes organitzades i captant fotogràficament les sorpreses amagades que els diferents espais ens ofereixen, a més de conèixer la seva gent.


No us el perdeu perquè el tenim ben a prop i el gaudireu segur.


Per aixó he volgut arribar a un acord de col·laboració amb l’Ajuntament i amb el Patronat de Turisme de Subirats per cedir les meves imatges del Municipi i contribuir en la mesura que sigui possible a difondre indrets que ajudin a conèixer una mica més el territori.

Aquestes imatges en son una petita mostra.

Moment de la signatura de l'acord amb la 
Presidenta del Patronat de Turisme de l'Ajuntament de Subirats, 
la Sra. Àngels Pinyol.

CONVENT DE LES GERMANES DE LA VETLLA, VILAFRANCA DEL PENEDÈS


El Convent de les Germanes de la Vetlla és un edifici de Vilafranca del Penedès (Alt Penedès) inclòs a l’Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya i data del 1899.

El 1899 Santiago Güell (com a altres obres vilafranquines) utilitzà el neogòtic al Convent i capella de les Germanes de la Vetlla (especialment a la capella), en un exercici en el que també s'hi troben elements de l'eclecticisme i referències modernistes.


L'edifici del convent es composa simètricament respecte a la porta d'arc de mig punt i al balcó superior amb obertura d'arc conopial, amb finestres de tres obertures adintellades a cada planta, a banda i banda del portal, que es reprodueixen (trencant la simetria) a la planta primera que s'uneix a l'església. Una banda decorativa de cercles cecs separa les plantes i un ràfec trencat de fusta i rajola, interromput per paraments escalonats que serveix de coronament. La façana de l'església es composa amb una porta d'arc de mig punt, ull de bou, coronament i campanar d'espadanya apuntada, mentre que la façana lateral ho fa amb una divissió en bandes, arcs ogivals cecs i ulls de bou.

dissabte, 16 de gener de 2016

AVUI HE REBUT EL 1ER. PREMI DE FOTOGRAFIA DE L'ASSOCIACIÓ LLAMBRUSCA-ALZHEIMER PENEDÈS

Avui he rebut el 1er. Premi de fotografía del Concurs organitzat per L’associació Llambrusca - Alzheimer Penedès, amb el tema “La vellesa: una etapa plena de vida” amb aquesta foto que crec que capta un moment de molta tendresa.

Moltes gràcies al Jurat, a l'Associació i a la Marga Padullés Altisent.

dimarts, 12 de gener de 2016

HE GUANYAT EL 1er. PREMI DE FOTOGRAFIA DE LA FIRA DEL GALL 2015

Amb aquesta imatge d'un gall negre del Penedès de la 
"Granja Guirigall" de el Plà del Penedès, 
he guanyat per segon any consequtiu el 
1er. PREMI de fotografia de la Fira del Gall 2015 de Vilafranca del Penedès.
Moltes gràcies al Juyrat i enhorabona als altres dos guanyadors
Nuria Escalona i Ignasi Blanca

dissabte, 2 de gener de 2016

LES PRIMERES POSTES DE SOL DEL 2016 AL PENEDÈS

Les postes de sol, en qualsevol lloc, davant de petits turons i encara millor prop d'un petit llac, la quietud i el paisatge són impressionants".
Benedetta Tagliabue (arquitecta)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...