dimarts, 3 de gener de 2017

ES PRESENTA EL LLIBRE "INSTANTS" DE FESTA MAJOR DE VILAFRANCA DEL PENEDÈS

Es presenta ‘Instants’, el llibre de fotografies de la Festa Major d’Ignasi Blanca 

El fotògraf Ignasi Blanca és l’autor del llibre INSTANTS de Festa Major, dedicat a la “Més Típica de Catalunya” la Festa Major de Vilafranca del Penedès i ha ha estat editat per l’estudi de disseny Rufus.

La Casa de la Festa Major va acollir aquest la presentació del llibre Instants, un recull fotogràfic d’instantànies de la Festa Major. Més d’un centenar de fotografies, la majoria de Blanca, però també d’una desena de fotògrafs col·laboradors com Rai Molinari, Maria Rosa Ferré, Xavi Mármol o Oriol Domingo, entre altres.

Ignasi Blanca és fotògraf semiprofessional i, des de fa tres anys, ha col·laborat amb els administradors de la festa major captant imatges de la festa.

Aquesta Festa Major del 2016, en va ser el fotògraf oficial amb Xavi Mármol. 

Blanca se sent especialment còmode en la fotografia d’esdeveniments nocturns i l’entrada de Sant Fèlix és un dels moments que més li agrada fotografiar.
L’Alcalde Pere Regull, va fer la presentació i a la mateixa hi vàrem asistir la ajoria de fotògrafs col.laboradors del llibre i molt de públic. Allà mateix ja vàrem poder emportar-nos els nostres llibres, prèviament adquirits a través del projecte Verkami.-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...